Algemeen

Run033.nl zet de regio in beweging.

Om onze regio in beweging te zetten én te houden richten wij ons in 2020 op de volgende activiteiten:

 1. Organiseren van sportieve evenementen in de regio: Amersfoort City Trail, drie edities van de Henschotermeer Games per jaar, Halve van Nijkerk, VathorstRun, KidsRun & Dorpsloop Leusden en twee Nacht Halve Marathons per jaar;
 2. Het promoten van de de twintig loopevenementen in de regio die meetellen voor het Run033.nl-loopcircuit. Het unieke van dit circuit is dat lopers die aan tien of meer loopevenementen deelnemen tijdens het loopgala een uniek Run033.nl-running -gadget krijgen.
 3. Organiseren van het jaarlijkse loopgala waarbij wij de volgende mensen in het zonnetje zetten: organisatoren van de loopevenementen, lopers die tien of meer evenementen hebben meegedaan én de lopers die de meeste punten hebben verzameld tijdens de twintig evenementen. Deze prijsuitreikingen omlijsten we met onderhoudende en humoristische sprekers. Op zaterdagavond 18 januari 2020 vindt de derde editie plaats in de Mannenzaal Amersfoort.
 4. Ondersteunen & faciliteren van en samenwerking tussen loopevenementen bevorderen. Denk hierbij aan het uitwisselen van kennis, hulp bij het gebruik van inschrijfmodule en tijdregistratie, gezamenlijke inkoop, gezamenlijke promotie etc.
 5. Het in beweging zetten én houden van organisaties in de regio 033 met ‘Bedrijfsvitaliteitsprogramma’s op maat’. In deze programma’s werken we samen met onze partners Vitale Helden en WE-link.

Al deze activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting:
Stichting Run033
p/a Heelkruid 60
3824 NS Amersfoort
KvK 60955260

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

  Privacyverklaring

  Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
  p/a Heelkruid 60
  3824 NS Amersfoort
  KvK 60955260