Bekijk volledige hardloopkalender

De StartbaanRun op de oude vliegbasis Soesterberg. Snel asfalt gegarandeerd. De 5 en 10km zijn officieel gecertificeerd. Ook staan er twee KidsRuns op het programma over 1 en 1,5km.
20 november 2021
Op zaterdagavond 20 november vindt de vierd Run033-Nacht-halve-marathon plaats. Een halve marathon, ’s nachts door en om Amersfoort. Het is een trainingsloop in vier verschillende tempogroepen. Dus geen wedstrijd!
Binnenkort
De Vlasakkerloop is verhuisd naar november, en wel zondag 28 november. Het programma blijft hetzelfde: 5 & 10km Cross door het bos van Birkhoven en een 10 Engelse Mijlen over verharde wegen. En natuurlijk KidsRuns en een FrameRunningCross.
Binnenkort
De Sint Nicolaasloop is een trimloop door de prachtige Eempolder tussen Bunschoten en Eemdijk over 5, 10 en 15 km. Ook is een een Kidsrun van 1,2 km (3 rondjes atletiekbaan).  Deze loop vindt ieder jaar plaats op de zaterdag...
Binnenkort
De Koude Polderloop een loop voor iedereen heeft een mooi parcours door de Arkemheense Polder en langs en over de Zeedijk. op goed te belopen verharde wegen. 5km, 10km en KidsRuns.
Binnenkort
17 december 2021
De Kerstmannenloop is een socialrun van 5km door de binnenstad van Amersfoort! Geen wedstrijd, geen uitslag. Maar met zijn allen gezellig in Kerstmannentenue door de binnenstad hobbelen.
Binnenkort
Dit jaar is dit hardloopevenement door de jongste wijk van Amersfoort verplaatst naar december. Je kunt kiezen uit 5km en 10km. Voor de Kids is er een 2,5km, 1,1km  en 350m. Nieuw op het programma, 5 & 10km wandelen.
Binnenkort
Traditioneel het eerste, regionale loopevenement van betekenis in het nieuwe jaar. En wat voor een! Fantastische sfeer en feeërieke parcoursen in en rondom Den Treek. 10 Engelse Mijlen over de weg, 5km en 10km door het bos over onverharde paden....
Binnenkort
De Henschotermeer Games kent een wintereditie en een zomereditie. Ook tijdens de wintereditie zijn er verschillende onderdelen: Cross-Run-Bike-Runs die je ook in duo’s kunt volbrengen. En voor de pure lopers is er een Trailcross over 11km en 2,5km.
Binnenkort
Altis organiseert weer de traditionele Bergcross rondom de “Berg” in Amersfoort. Een ronde met een pittige klim aan het einde en daarvoor flink op en af én keren en draaien. Een afwisselende, leuke cross.
Binnenkort
Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260