Beweegrondjes

Kom in beweging en loop een beweegrondje. Verspreid door Amersfoort zijn en worden verschillende routes uitgezet, variërend van 3 tot 9 kilometer. Gewoon heerlijk een rondje hardlopen of wandelen langs een veilige, afwisselende route, vlakbij huis. Trainen op afstand en tijd kan ook: elke 100meter op het rondje staat aangegeven. De beweegrondjes zijn een excellent voorbeeld van een brede samenwerking tussen verschillende partijen: Gemeente Amersfoort, Stichting Run033, bedrijfsleven, gezondheids- en welzijnsinstellingen in Amersfoort en Marathon Amersfoort.

Rondje Zielhorst
Het nieuwe beweegrondje Zielhorst is op 15 december 2016 officieel geopend. Het beweegrondje Zielhorst is 3,2 km en mede mogelijk gemaakt door KeiVitaal Zorgverleners i.s.m. SRO, de gemeente Amersfoort, de Bas van de Goor Foundation en het Jeugd Sport Fonds. Het startpunt vind je bij Wijkcentrum ‘t Middelpunt, Spinetpad 2, Amersfoort.

De route staat ook als segment op Strava: https://www.strava.com/segments/13801984

Rondje Vathorst
De Beweegrondjes Vathorst zijn 3 kilometer en 4 kilometer lang. De bewegwijzering is aangeven met termoplast pijlen en elke 100 meter is de afstand aangegeven. Als je de beide routes combineert loop je 8,5 km. De route is mede mogelijk gemaakt door Vathorst Gezond!, het medisch centrum aan de Wervershoofstraat 361.

Rondje Meridiaan
Het Beweegrondje Meridiaan is een afwisselend parcours van 2,3 kilometer, langs wel vijf speelplekken. De route start op het speelterrein van Orion. De route is mede mogelijk gemaakt door B.Slim Amersfoort.

Rondje Binnenstad
Het Beweegrondje Binnenstad is een parcours van 3 kilometer, langs water, oude stadsmuren en monumentale bomen. Het startpaneel van de route staat bij de Kei, Arnhemsestraat. De route is mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260