Corona-loop Atletiek Vereniging Nijkerk

In deze wedstrijdloze coronatijd organiseerde Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) een 5 km sololoop. De hele maand mei konden leden en niet-leden op een zelfgekozen moment het “rondje Kokkeveld“ lopen. Zo’n 80 hardlopers gingen de uitdaging aan voor een plaats in het klassement.

Op veler verzoek organiseert de club nu volgens hetzelfde concept de AVN 10 km corona-loop. Meedoen kan nog de hele maand juni.

Deelname aan 10 km corona-loop
Start- en finishlocatie van de 10 km-loop is op de Nachtegaalsteeg, precies op de hoek van Sparta voetbal. De route volgt die van de AVN-Veluwepoortloop en is gemarkeerd met pijlen en de letters CL (corona-loop). Het parcours kent ook een segment in Strava. Wie met een GPS-horloge loopt, wordt automatisch opgenomen in het klassement van Strava. De eindtijd geldt dan meteen voor het AVN-klassement. Hardlopers zonder GPS kunnen hun naam, leeftijd en gelopen tijd doorgeven via hardlopen@avnijkerk.nl.

Iedere deelnemer kan zoveel keer lopen als hij wil, waarbij het beste resultaat telt. De bedoeling is deze solorun alleen te lopen. Meer informatie, het parcours en de spelregels zijn te vinden op de website van Atletiek Vereniging Nijkerk

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260