Spanning bij de heren na Startbaan Run

Koudepolderloop 2017

De spanning aan de kop bij de senioren stijgt naar een kookpunt. Sjoerd Veenma is door prima prestaties bij de Vlasakkerloop en de Startbaan Run koploper Rik W0lswinkel tot minder dan vijf punten genaderd. Co Post ligt ook nog op de loer op plaats drie. Er zijn nog twee loopevenementen te gaan in 2017: de 42e St. Nicolaasloop in Bunschoten op zaterdag 2 december en de Koude Polderloop precies een week later in Nijkerk.

Sietske Altena lijkt de eindoverwinning bij de dames senioren te gaan pakken. Alleen Anita van den Bogert kan nog roet in het eten gooien bij topprestaties in Bunschoten en Nijkerk.

In de top bij de junioren is niets veranderd omdat de top drie niet aan de start stond bij de Vlasakkerloop en de Startbaan Run.

Bij de heren junioren kan Yordi zijn broer Sven nog van de troon afstoten. Yordi heeft nog een wedstrijd nodig om ook aan het minimum van zes te komen.

Stand Dames Junioren

Stand Dames Senioren

Stand Heren Junioren

Stand Heren Senioren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260