Strijd bij de heren beslist

Foto: Harry van ’t Veld – Rik Wolswinkel (nummer 650)op weg naar de winst op de 5km van de St. Nicolaasloop én het Run#033-circuit 2019

Rik Wolswinkel is de meest constante hardloper in de regio 033 tijdens het lopende loopjaar. Met nog alleen de Koude Polderloop te Nijkerk, aanstaande zaterdag 7 december, op de kalender, is de sympathieke Woudenbergse hardloper niet meer in te halen door Co Post en Sjoerd Veenma. Rik klopte afgelopen zaterdag in een rechtstreeks duel Sjoerd Veenma tijdens de 5km van de St. Nicolaasloop in Nijkerk.

Bij de dames lijkt Sandra Wassink de beste papieren te hebben voor de eindzege. Sandra scoorde tijdens de St. Nicolaasloop punten op de 10km. Nummer twee Milou was door een blessure helaas afwezig.

Tijdens het loopgala op zaterdagavond 18 januari 2020 worden alle winnaars gehuldigd. Uniek is dat ook de loopsters & lopers in het zonnetje gezet worden die aan tien of meer evenementen van de twintig hebben deelgenomen. Op dit moment zijn dat alleen nog maar mannen: Bertus van Kommer, Johan van Santen, Bas van der Heijden, Sjoerd Veenma, Co Post, Rik Wolswinkel, Vincent Sloterwijk en Mark van Hoorn. Sandra Wassink en Thijs van der Haar kunnen zich nog voegen bij dit illustere gezelschap. Op 18 januari staan niet alleen de deelnemers van de evenementen in de schijnwerpers, maar er is traditiegetrouw ook ruimte om de organisatoren van de twintig loopevenementen in de regio te waarderen.

Tussenstand dames

Tussenstand heren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260