Tussenstand na StartbaanRun

Foto Bodine Roza (460) tijdens de StartbaanRun 2022; foto genomen door Marie-Jeanne Sol

De tussenstand is weer bijgewerkt na de StartbaanRun te Soesterberg, mede georganiseerd door Altis uit Amersfoort. Bij de dames gaat onveranderd Rebecca Bolwerk (lid van de Altis Masters) aan de leiding. In Soesterberg moest ze de winst laten aan Loes Kempe op de 5km, maar liep wel uit op Bodine Roza en Ilonka Wolswinkel. Bodine staat nu tweede bij de dames en is daarmee ook de eerste juniore in de stand. Ilonka stond niet aan de start op de Startbaan en zakte daardoor naar de derde plaats.

Bij de mannen staat Walter Roza nu bovenaan, net voor voor Rik Wolswinkel die ook ontbrak in Soesterberg. Arie van den Berg, ook van de Altis Masters, is de nieuwe nummer drie. En eigenlijk nummer vier, want Altis-junior Dim Petrusma staat eigenlijk tweede achter Walter.

Bekijk de volledige tussenstand

Er zijn nog vier wedstrijden in het Run033-circuit in het loopjaar 2022:

Zet zaterdagavond 21 januari 2023 in je agenda. Dan gaan we het derde loopgala organiseren. Een afwisselende avond met humor, spannende en inspirerende loopverhalen en samen gezellig de loopsport bespreken. En natuurlijk de uitreiking aan de prijswinnaars waarbij niet alleen de snelle lopers & loopsters kans maken op een prijs! Suggesties voor een hardlopende cabaretier(e), boeiende verteller van hardloopverhalen c.q. -avonturen, een hardlopende troubadour etc. van harte welkom. Mail ons via info@run033.nl.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260