Tussenstand na Veluwepoortloop

Foto Dim Petrusma tijdens de Dorpsloop Leusden 2022; foto genomen door Harry van ’t Veld

De tussenstand is weer bijgewerkt na de Veluwepoortloop. Bij de dames gaat onveranderd Rebecca Bolwerk (lid van de Altis Masters) aan de leiding, op gepaste afstand gevolgd door Ilonka Wolswinkel, ook lid van de Altis Masters. De eerste plaats bij de mannen is dan wel weer voor de familie Wolswinkel uit Woudenberg. Rik staat eerste met vlak daarachter Walter Roza. Over familie gesproken, de dochter van Walter staat knap derde bij de vrouwen. Bodine Roza is daarmee ook de eerste juniore in het klassement. Noa Schut is de tweede dame bij de junioren. Bodine en Noa trainen allen bij de succesvolle MiLa-junioren van Altis. Ook de de nummer drie bij de heren en nummer een bij de junioren komt uit die stal……..Dim Petrusma.

Rik en Walter zijn ook lid van de Altis Masters………..hopelijk gaan zich nog wat lopers van buiten Altis zich mengen in de strijd.

Bekijk de volledige tussenstand

Er zijn nog vier wedstrijden in het Run033-circuit in het loopjaar 2022:

Zet zaterdagavond 21 januari 2023 alvast met potlood in je agenda. Dan gaan we het derde loopgala organiseren. Een afwisselende avond met humor, spannende en inspirerende loopverhalen en samen gezellig de loopsport bespreken. En natuurlijk de uitreiking aan de prijswinnaars waarbij niet alleen de snelle lopers & loopsters kans maken op een prijs! Suggesties voor een hardlopende cabaretier(e), boeiende verteller van hardloopverhalen c.q. -avonturen, een hardlopende troubadour etc. van harte welkom. Mail ons via info@run033.nl.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260