Altis sterk vertegenwoordigd in top 10 bij de heren

In het klassement na de Vathorst Run staan zeven leden van Altis in de top-10. Bas van der Heijden uit Amersfoort en uitkomend voor Loopgroep PK en de ongebonden lopers Alexander Doorn en Frank Faber complementeren de top 10.

Co Post staat nog steeds bovenaan. Hij heeft als enige aan meer dan tien evenementen meegedaan in de regio 033. Sjoerd Veenma op plaats drie in het tussenklassement heeft afgelopen zondag op de 5km van de Vathorst Run goede zaken gedaan door tweede te worden aan het jeugdige talent van AV Triathlon Yordi Druijff. Sjoerd Veenma heeft een beter gemiddelde dan Co, datzelfde geldt voor Rik Wolswinkel en Thijs van der Haar. Het lijkt tussen deze vier heren te gaan in de resterende vijf wedstrijden.

De 5km van de Vathorst Run werd gewonnen door de jeugdige Yordi Druijff. Ook de jongelingen van Altis, Jarik van de Mast (vierde), Oscar Meijer (elfde) en Benjamin Post (twaalfde) presteerden opvallend goed op deze 5km. De jeugd heeft de toekomst.

De halve marathon was een prooi voor Bert Ruitenbeek uit Hooglanderveen. Hij won met overmacht deze afstand.

Tussenstand heren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260