Amersfoort City Trail keert terug!

Op zondag 2 april 2023 keert de Amersfoort City Trail terug! Inschrijven is vanaf nu mogelijk via deze link. Tot en met 1 februari kan iedereen profiteren van de speciale early-bird prijzen. De afstanden die deelnemers kunnen lopen zijn de 3KM FamilyRun, 7KM of 12KM.

Op 2 april verwacht de organisatie zeker 25 locaties aan te doen. Tijdens de komende editie komen er een aantal bekende locaties terug, maar deelnemers mogen ook zeker nieuwe locaties verwachten. Welke deze zijn, houdt de organisatie net als voorgaande jaren nog even geheim. De komende periode worden de locaties één voor één bekend gemaakt via social media en de website. Houdt deze dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Amersfoort Gezond Centraal

De start- en finishlocatie bevinden zich dit jaar rondom het stationsgebied. Op het plein van de partners Nutreco en NH-hotel. De Amersfoort City Trail is onderdeel van het project Amersfoort Gezond Centraal. Doel is om het stationsgebied te verlevendigen, daar past de Amersfoort City Trail natuurlijk uitstekend bij!

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260