Tussenstand na Sint Nicolaasloop

Foto Rik Wolswinkel (608) tijdens de St. Nicolaasloop in Bunschoten 2022; foto genomen door Harry van ’t Veld

De tussenstand is weer bijgewerkt na de Birkhoven Bosloop in Amersfoort en de St. Nicolaasloop in Bunschoten. Bij de dames gaat onveranderd Rebecca Bolwerk (lid van de Altis Masters) aan de leiding, in Bunschoten scoorde ze 97,3 punten. En ze is ook niet meer in te halen door de andere dames in het laatste loopevenement van 2022. Twee en drie staan twee jonge atletes van Altis: Noa Schut en Bodine Roza. Let wel, dit is in het overall-klassement waar de zeven beste resultaten tellen. Voor de jeugd wordt na de Koudepolderloop ook nog een apart jongerenklassement opgemaakt waarbij de vier beste resultaten tellen.

Bij de mannen staat Rik Wolswinkel nu bovenaan, me twee punten voorsprong op Walter Roza. Het jonge talent Dim Petrusma van Altis staat derde overall.

Bekijk de volledige tussenstand

Er is nog een loopevenement in het Run033-circuit in het loopjaar 2022:

Zet zaterdagavond 21 januari 2023 in je agenda. Dan gaan we het derde loopgala organiseren. Een afwisselende avond met humor, spannende en inspirerende loopverhalen en samen gezellig de loopsport bespreken. En natuurlijk de uitreiking aan de prijswinnaars waarbij niet alleen de snelle lopers & loopsters kans maken op een prijs! Suggesties voor een hardlopende cabaretier(e), boeiende verteller van hardloopverhalen c.q. -avonturen, een hardlopende troubadour etc. van harte welkom. Mail ons via info@run033.nl.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260