Dorpsloop Leusden 2019

Op woensdagavond 26 juni heeft Valerie Joesten de derde plaats overgenomen van Sietske Altena door punten te scoren tijdens de 5km van de Dorpsloop Leusden. Sietske stond niet aan de start. De nummers een en twee wel, Koploopster in het circuit Sandra Wassink behaalde de derde plaats op de 5km en haalde 94,4 punten. Ilona Joesten liep de 5km als training in opdracht van haar trainster. Ze hield zich keurig aan die opdracht en hield zich samen met haar zus Valerie in. Milou Smellink won de 5km achter haar vaste haas Sicco Bus. Milou haalde volle honderd punten binnen en stormt daarmee de top vijf van het circuit binnen.

Bij de heren consolideerde Co Post zijn leidende positie door weer boven de negentig punten te behalen. Co werd negende in een sterk veld op de 5km, sowieso al niet de favoriete afstand voor Co. Thijs van der Haar haalde iets meer punten dan Co en liep daarmee wat in en verstevigde zijn tweede positie. Nummer drie, ultra-loper Mark van Hoorn en mede-organisator van de KidsRun & Dorpsloop Leusden, haalde ondanks alle werkzaamheden toch nog wat puntjes binnen.

Rik Wolswinkel eindige op de 5km als tweede en staat nu weer keurig vierde in de tussenstand. Rik moest de winst laten aan junior Pablo van Hoorn die de 5km met vier passages door het gemeentehuis van Leusden voltooide in 17:25 minuten. Pablo komt door deze prestatie binnen op plaats negen in de tussenstand van het Run#033-circuit 2019.

Tussenstand dames

Tussenstand heren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260