Tussenstand na Dorpsloop Hoevelaken

Start 15km estafette Henschotermeer Games – 28 augustus 2019; Foto door Eddie Wassink

In de zomer zijn drie evenementen ‘verlopen’ in de regio 033. In juli en augustus de Henschotermeer Games. Bij deze Games in Woudenberg telde de 15km-estafette mee voor de punten. Afgelopen zaterdag de Dorpsloop Hoevelaken waar de 5km en 10km op het programma stonden.

Bij de dames staan Milou Smelink en Sandra Wassink vlak bij elkaar. Sandra deed bij de Henschotermeer Games de Run-Swim-Swim en de Swim-Run-Swim-Run waar helaas geen punten zijn te verdienen. Milou haalde in de juli-editie de volle honderd punten door samen te lopen met maatje Sicco Bus bij de mixed duo’s. In augustus waren de volle honderd punten voor Sietske Altena die samen met Rik Wolswinkel Sicco en Milou achter zich lieten. Sietske staat derde in het klassement, ze heeft wel een loopevenement minder gedaan dan Milou en Sandra.

Bij de heren lijkt het minder spannend. Niets is minder waar. Co Post heeft inmiddels het maximaal aantal wedstrijden van tien overschreden. Hij kan alleen zijn puntenaantal nog verbeteren door betere resultaten te scoren waardoor hij zijn slechtste resultaat kan wegstrepen. Voor Co is al een puntenaantal van 83,3 weggestreept, op de nominatie staat nu een 83,4. De rest is 90 of meer punten.
Thijs van der Haar staat tweede, maar pas zeven wedstrijden gelopen. Dus nog ruimte genoeg om flink te scoren.

Thijs en Co staan beide aan de start bij de volgende loop. Woensdag 4 september in Nijkerk, bij de de Hulckesteijnloop.

Tussenstand dames

Tussenstand heren

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260