En de prijzen gaan naar..

 

hvh

Afgelopen zondag vond tijdens de Kok Wooncenter Halve van Hoogland de grote finale van het run#033 circuit plaats. De dames moesten aardig hun best doen om het Nicole Philippens moeilijk te maken. Dit leek echter onmogelijk wegens het sterke optreden van Nicole zelf. Ze snelde met een PR naar de finish en pakte daarmee niet alleen de overwinning op de halve maar ook die van het run#033 circuit.

Bij de heren werd de strijd op de voet gevolgd door de toeschouwers. De twee kandidaten voor de titel liepen echter niet dezelfde afstand, dus er werd gerekend. Michel Riemersma koos strategisch en probeerde de 5 kilometer zo snel mogelijk af te leggen. Na 16 minuut en 6 seconden kwam hij over de finish. Dit betekende dat Paul Verkleij een tijd van 1.13.35 moest lopen om zijn eerste plaats te behouden. Ondanks dat hij een sterke race liep in de winderige polders van Hoogland West kwam hij 4 seconden te kort. We zien Michel Riemersma dus tijdens het sportgala zijn prijs in ontvangst nemen.

Bij de junioren liep Madelief Kok een erg sterke 5 kilometer en wist met het doorbreken van de magische 20 minuten grens de overwinning in het run#033 circuit te pakken. Madelief wist zelfs met ruim 200 punten voorsprong te pakken. Bij de jongens was het Kalid Amin die onverslaanbaar is. Hij eindigde in Hoogland slechts 5 seconde achter Michel Riemersma en zou daarmee niet onder doen in het heren klassement.

We zien Nicole, Michel, Madelief en Kalid tijdens het sportgala voor de uitreiking van het run#033 circuit (uitnodiging volgt). Nieuwsgierig naar het volledige klassement? Kijk dan hier.

We zien je graag volgend jaar terug bij het run#033 circuit. De eerste wedstrijd van het 2014/2015 circuit is de av Triathlon Vlasakkerloop op zondag 30 november. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260