Ontknoping run#033 circuit

hd2

Zondag 21 september zal tijdens de Kok Wooncenter Halve van Hoogland de laatste wedstrijd uit het run#033 circuit gelopen worden. Het beloofd nog een spannende finale in Hoogland te worden. Bij de dames zullen zowel Nicole Philippens als Ilonka van den Hengel aan de start verschijnen. Momenteel heeft Nicole een voorsprong van 117 punten op Ilonka. Beide dames lopen de halve marathon en kunnen het elkaar nog wel eens heel lastig gaan maken.

Bij de heren zullen Paul Verkleij en Rik Wolswinkel op de halve marathon van zich laten horen. Van Rik Goethals, de nummer twee in het circuit zullen de heren geen last hebben. Rik Goethals kiest voor de klassieker Ajax-Feynoord. Paul Verkleij is momenteel erg sterk, maar wat heeft Rik Wolswinkel nog in huis? Kan hij nog voor een verrassing zorgen?

De halve marathon start om 13.20 vanaf stadspark Schothorst. Natuurlijk zien we ook een hoop atleten aan de start op de andere afstanden. Om 12.00 uur is het eerst de beurt aan de allerkleinsten tijdens de kidsrun, om 12.30 wordt de 5KM weg geschoten en om 13.30 uur volgen de 10 KM lopers. Loop je dus niet mee, kom dan kijken naar de ontknoping van het run#033 circuit.

De prijsuitreiking van het run#033 circuit vindt plaats tijdens het jaarlijkse Amersfoortse sportgala op 27 november in het leerhotel het klooster in Amersfoort.

Meer informatie over de wedstrijd op www.halvevanhoogland.nl.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260