Gratis startnummer voor de ‘hunter’ van de Lange klim Bergcross

bergcrosschalenge

De regio Amersfoort zit vol met Strava segmenten. Op deze segmenten kun je alvast strijden tegen andere lopers uit het run#033 circuit. run#033 heeft een speciale club waarbij je je eenvoudig kunt aansluiten. Je vind ons hier. Heb je dat nog niet gedaan doe het dan vandaag nog!


In de aanloop van de Bergcross zullen we een gratis startnummer weggeven aan de dame en heer die het snelst het segment “Lange klim Bergcross” op rent, daarnaast is er ook een gratis startnummer voor de loper die de meeste pogingen heeft gedaan. Alle pogingen tussen de periode van 1 januari 2015 t/m 22 januari tellen mee in deze challenge! Trek dus snel je schoenen aan en ga er vandaag nog op uit!

Houd onze pagina goed in de gaten, want naast gratis startnummers geven we ook een overnachting in het Berghotel weg! Dan kun je na de Henschotermeergames zo je hotelbed in rollen om op zondag wakker te worden aan de start van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross!

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260