Win een hotelovernachting in het Berghotel

Foto-Berghotel-1

en een gratis startbewijs voor de tweede run#033 circuit wedstrijd Klaverblad verzekeringen Amersfoortse Bergcross op zondag 31 januari. Ben je wel eens jaloers dat de toppers zo vanuit hun bed naar de start kunnen rollen en zou je dat ook wel eens willen ervaren? Laat ons dan via Facebook weten waarom juist jij dat zou willen winnen (zie post hieronder). Dan maak je kans om na de Henschotermeergames zo je hotelbed in rollen om op zondag wakker te worden aan de start van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross!

Voorwaarden
Tot en met 20 januari 2015 kun je een reactie achter laten op onze Facebookpagina. Inzendingen na deze datum doen niet mee mee. Je ontvangt een startbewijs voor de Klaverblad verzekeringen Amersfoortse Bergcross op 31 januari en een hotelovernachting in het Berghotel van zaterdag 30 op zondag 31 januari. De winnaar wordt persoonlijk door ons benaderd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar maakt een kort (beeld)verslag van zijn ervaring wat wij nadien voor promotionele doeleinden op onze website mogen gebruiken.

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260