Tussenstanden na Emiclaerloop

Bij de dames houdt Anne Duijst de koppositie vast. Sietske Altena is de top drie binnen gedrongen en zet Anita van den Bogert op de derde plaats. Anita heeft van de top drie wel de minste wedstrijden gelopen, daar is nog winst te pakken.

De top drie bij de heren wordt nu gevormd door 2x Altis en 1x AV Triathlon. René van der Veen houdt de eer van de “Blauwen” hoog en verdringt Rik Wolswinkel van de derde plaats.

Bij de heren junioren is de familie Druijff goed vertegenwoordigd, Sven op de hoogste trede en Yordi op plaats drie. Aram Frankfort staat tussen beide broers.

Joelle Doorn voert de ranglijst aan bij de Dames Junioren. Janneke van Hofslot heeft twee keer de volle honderd punten gehaald bij de Henschotermeer Games en staat tweede. Rosa Hulsman staat nog derde, maar heeft al een tijdje niet meegedaan aan een van de vele loopevenementen in de regio en dus geen punten gescoord.

Stand Dames Junioren

Stand Dames Senioren

Stand Heren Junioren

Stand Heren Senioren

 

 

Leave a Comment

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260