Tussenstand na Emiclaerloop

DSC_9362De Emiclaerloop was alweer de vierde wedstrijd uit het run#033 circuit. Bij de mannen werd er voorafgaand aan de wedstrijd heftig gediscussieerd wie er op het hoogste treetje plaats zou nemen. Bij de mannen vormde zich een kopgroep van Michel Riemersma, Paul Verkleij en Rik Goethals. Na twee ronden ging Michel Riemersma naar de finish en won de 5 kilometer. Run#033 leider Paul Verkleij nam de kop over en wist met 33.54 als eerste over de eindstreep te komen. Rik Goethals kwam als tweede over de streep en steeg daarmee naar de tweede plek in het run#033 klassement.  Ruim een minuut later kwam Koen Henkes binnen, gevolgd door Rik Wolfswinkel.

Bij de vrouwen 10 kilometer wedstrijd nam Sandra Wassink de kop gevolgd door Marina van Dijk en Ilonka van den Hengel. Nicole Philippens startte voorzichtig gestart maar nam na twee kilometer al de tweede positie in. Nicole passeerde Sandra na 5 kilometer en zette met 38.47 een halve minuut voorsprong op Sandra. Derde vrouw in de wedstrijd werd Marina van Dijk, de winnares van vorig jaar. Ilonka van den Hengel finishte als vierde maar behoudt wel haar eerste plek in het run#o33 klassement. Ook op de 5 km won Danielle Gerritsen voor Odile Verzantvoort.

De volledige uitslagen vind je hier en we zien je graag op 6 september bij de Vathorstrun en tevens vijfde wedstrijd uit het run#033circuit.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260