Tussenstand na ABN AMRO Marathon van Amersfoort

IMG_4537-e1402857631800De ABN AMRO Marathon van Amersfoort was al weer de derde wedstrijd uit het run#033 circuit en dat betekent dat we de helft van de wedstrijden al gelopen hebben. Een hoop lopers stonden aan de start op de verschillende afstanden. Dit zorgt weer voor een nieuwe ranglijst binnen het run#033 circuit. Bij de mannen blijft Paul Verkleij onveranderd op het hoogste treetje staan, maar Rik Wolswinkel en Sicco Bus zitten hem in zijn nek te hijgen. Ook David Claus is nog niet uitgeschakeld om er met de overwinning van door te gaan. Bij de vrouwen staat Ilonka van den Hengel op grote voorsprong. Paulien Rinsema-Jansen en Corien van Houte hebben van plekje gewisseld en dat kan nog wel eens een spannend strijd gaan opleveren voor plek 2 en 3.

Bij de junioren is Menno Dieke momenteel de sterkste. Lars van Beek en Guy Rigter nemen respectievelijk de tweede en derde plek in beslag. Gezien de heren allen nog maar aan twee wedstrijden hebben gelopen kunnen de plekken nog wel eens anders verdeeld worden. Odile Verzantvoort staat bij de meisjes op de eerste plek, maar gezien Annemarie Slangewal en Madelief Kok die op de tweede en derde plek staan slechts 1 wedstrijd hebben gelopen kan dit na de volgende wedstrijd wel eens een andere uitslag opleveren.

De volledige uitslagen vind je hier en we zien je graag op 27 augustus bij de Emiclaerloop en tevens vierde wedstrijd uit het run#033circuit.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260