Tussenstand na Hooglandse Dorpsloop

De tussenstand van het Run#033-Circuit na de Hooglandse Dorpsloop is bekend.

Bij de dames blijft Sandra Wassink de trotste koploopster, ondanks dat ze niet meedeed aan de Hooglandse Dorpsloop. Valerie Joesten en Sietske Altena complementeren de top drie.

Bij de mannen is de top twee ongewijzigd. Co Post blijft bovenaan en sprokkelde extra punten in Hoogland. Ultra-loper Mark van Hoorn kon door werkverplichtingen niet deelnemen. Ed Jakobsen is de top drie binnengestormd. Hiermee bestaat het tussentijdse podium volledig uit Altis-atleten.

Het Run#033-circuit verbindt de hardloopevenementen in de regio-033 in optima forma door de loopsters en lopers te belonen die aan veel evenementen meedoen. De tien beste resultaten tellen mee. Kortom, doe mee aan zoveel mogelijk evenementen in de regio! In de zomermaanden zijn er punten te verdienen voor het Run#033-circuit bij de Marathon Amersfoort, Nieuwlandese Wallenloop, KidsRun & Dorpsloop Leusden en de Henschotermeer Games 2x.

Tussenstand dames

Tussenstand heren

De aparte uitslag voor de junioren wordt na het laatste loopevenement in 2019 bekend gemaakt.

 

 

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260