Tussenstand na Halve van Nijkerk

De Halve van Nijkerk was weer een waar loopfeestje met een mooi en breed deelnemersveld.

In het Run#033 klassement bij dames verstevigde Sandra Wassink haar eerste plaats door 96,4 punten te scoren op de 10km. De nummer twee Jeanique de Graaf was niet van de partij. De nieuwe nummer drie is Willeke den Ouden uit Nijkerk. Veel dames in de top-10 komen uit de regio Nijkerk. Houden zij dit vast en staan zij ook buiten Nijkerk aan de start? Van de zes evenementen in 2019 hebben er drie plaatsgevonden op Nijkerkse bodem.

Bij de heren ook geen wijziging in de top twee. Nummer een Co Post was niet in Nijkerk, omdat hij een dag later de marathon van Enschede liep. Nummer twee, Mark van Hoorn, liep mee op de afsluitende 5km Night Run. Na een Leon van Hamersveld rukte op naar de derde plaats net voor ongebonden loper Bas van der Heijden uit Amersfoort. Wulphert Lusting uit Bunschoten rukte op naar de 5e plaats, komende vanaf de 42e plaats. Wulphert stond bij een ander evenement onder een andere voornaam ingeschreven, dit is als verklaring voor deze reuzenstap.

Op naar de volgende afspraak in het Run#033-klassement, de Hooglandse Dorpsloop op woensdagavond 15 mei.

 

Tussenstand dames

Tussenstand heren

Tussenstand dames junioren

Tussenstand heren junioren

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260