Tussenstand na Veluwepoortloop

Beter dan de organisatie van de Veluwepoortloop kunnen wij het niet verwoorden:

“Gelukkig was het droog tijdens de 18e editie van de Veluwepoortloop op zaterdag 9 maart 2019. Meer dan tweehonderd hardlopers deden mee, ondanks het stormachtige weer een prima opkomst! Na het startschot dat door hoofdsponsor Doornhof Verzekeringen werd verzorgd, trotseerden de lopers windkracht 5 in het buitengebied van Nijkerk.

Zo’n twintig kids deden mee aan de kidsrun van 2 kilometer. Snelste meisje is Dyone van Aller met 8:35 en de snelste jongen is Harm-Jan Hannessen met 8:48. Alle kids kregen een medaille en bidon.

Bij de heren op de vijf kilometer is erg hard gelopen, Camiel Kruiswijk kwam binnen op 17:17. Snelste dame op deze afstand is Jeanique de Graaf met 20:30.

Bij de tien kilometer is de winnaar Bert Ruitenbeek. Hij kwam met 36:51 binnen. Snelste dame is Willeke den Dikken met 45:16.

Alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet.”

In de tussenstanden is bij de junioren niets gewijzigd. Bij de heren is Matthijs van Goor de top drie binnen gekomen achter Co Post en Mark van Hoorn. Bij de dames rukte Jeanique de Graaf uit Bunschoten-Spakenburg op naar de tweede plaats, nog net achter Sandra Wassink.

Tussenstand heren

Tussenstand dames

Tussenstand heren junioren

Tussenstand dames junioren

 

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260