Verschuivingen bij vooral dames junioren na Bergcross

Na de Bergcross in op de Gagelberg in Amersfoort zijn er vooral bij de dames junioren verschuivingen op. Britt Jager en Ilse Veenma, beiden uitkomend voor Altis Amersfoort, voeren nu de ranglijst aan bij de dames junioren.

Bij de dame verstevigde Sandra Wassink haar leidende positie. Nicole Phillipens ligt echter op de loer door de volle honderd punten te pakken. Nicole heeft een wedstrijd minder gelopen dan in Sandra in het circuit. Larissa Mars staat nu derde na een mooi gelopen 6,6km op de Gagelberg.

Bij de heren senioren blijven Benjamin Post en Pablo van Hoorn onverminderd punten scoren. Jarik van de Mast, net zoals Benjamin en Pablo voor Altis lopend, staat nu derde.

Bij de senioren voeren Co Post en Mark van Hoorn onverminderd de ranglijst aan. Zij zijn de de enige twee die alle vier de evenementen in het Run#033-circuit in 2019 hebben volbracht. De nummer drie, triatleet Leon van Hamersveld, staat derde op basis van drie deelnames.

Tussenstand heren

Tussenstand dames

Tussenstand heren junioren

Tussenstand dames junioren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260