Tussenstand na wintereditie Henschotermeer Games

De Henschotermeer Games wintereditie vormde het decor voor het Run#033-circuit in het loopjaar 2019.

Bij de 8km Trail Cross bestond het mannenpodium uit enkel Altis-atleten. De 14-jarige Pablo van Hoorn uit Amersfoort won de eindsprint door het mulle zand van Co Post. Rik Wolswinkel uit Woudenberg had net daarvoor moeten lossen.
Pablo verzamelde zo 100 punten voor het klassement bij de junioren. Hij moet nog wel Benjamin Post voor zich dulden die bij de 1,5km KidsCross net zoals bij de 3km van de Florijn Winterloop de volle 100 punten pakte. Bij de senioren zijn er twee mannen die alle drie de wedstrijden hebben meegedaan: Co Post en Mark van Hoorn. Zij gaan nu aan kop voor Rik Wolswinkel die verstek liet gaan bij de Snertloop in Nijkek.

Bij de vrouwen won Sietske Altena uit Leusden afgetekend, ook nadat ze een stukje extra had gelopen. Jeanique de Graaf uit Bunschoten werd keurig tweede en verzamelde hiermee punten voor het Run#033-circuit. Marloes Verdiesen uit Alphen a/d Rijn complementeerde het podium. Jeanique staat nu tweede in het klassement, Sandra Wassink staat nog steeds eerste.

Tussenstand heren

Tussenstand dames

Tussenstand heren junioren

Tussenstand dames junioren

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260