Co Post pakt weer de koppositie

Co Post uit Amersfoort, de winnaar van het Run#033-circuit 2018, heeft na het tweede loopevenement in het loopjaar 2019 de koppositie weer gepakt.

Co eindigde tijdens het snertweer bij de Snertloop in Nijkerk als tweede op de 5km. De Snertloop was georganiseerd door 2BFit Sport Coaching.

Bij de dames pakte Sandra Wassink de koppositie door een eerste plaats op de 5km.

De 10km werd een prooi voor Daan van Doorn. De discipel van trainer Richard van Egdom, won met bijna een minuut voorsprong de 10km. De Nijkerkers Arjan Korevaar en Erwin Heining eisten de tweede en derde plaats op. Daan van Doorn verzamelde door zijn winst 100 punten voor het circuit. Hij ontbreekt in de top, omdat hij bij de Florijn Winterloop niet aan de start stond. Bij de dames won Herlinde Roke uit Amersfoort met bijna zes minuten voorsprong.

Organisator Arjan Mulder, van 2BFit Sport Coaching, deelde vele high fives uit aan de lopers die hij op het parcours, bij de finish en in de kantine van NSC Nijkerk tegenkwam. In de kantine bleef het nog lang onrustig na dit geslaagde evenement!