Zeer geslaagde tweede editie Run#033-loopgala

Op zaterdagavond 12 januari vond de tweede editie van het Run#033-loopgala plaats. In de sfeervolle Mannenzaal in Amersfoort werden de lopers en organisatoren uit de regio-033 in het zonnetje gezet. Uniek element was de uitreiking van een presentje aan twaalf lopers die bij meer dan tien van de in totaal 22 georganiseerde loopevenementen in het jaar 2018 de finsh hebben gehaald. Co Post uit Amersfoort spande de kroon door 19 keer de finish te halen. Co Post won ook het algemeen klassement, voor dit klassement telde de beste negen resultaten mee. Bij de dames won Ilona Joesten het klassement voor haar zus Valerie Joesten.

Joelle Doorn toonde zich in 2018 de meest constante loopster bij de dames junioren. Bij de heren viel die eer te beurt aan Sven Druijff van AV Triathlon.

Naast de lopers zijn ook drie evenementen in het zonnetje gezet. De Florijn Winterloop, Woudenberg, won de prijs voor het meest gewaardeerde evenement in de regio.

Stand-up comedian Wouter Monden verzorgde de warming-up voor de lachspieren. Topatleet Gert-Jan Wassink sloot de avond af met een inspirerend verhaal over topsport in relatie tot deelname aan loopevenementen.

Al met al een unieke avond waarbij lopers én organisatoren van loopevenementen uit de regio-033 elkaar informeel konden ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260