Tweeling op kop na de Snertloop

Precies een week na de Florijn Winterloop in Woudenberg was vandaag alweer het tweede loopevenement van het Run#033-circuit aan de beurt: de Snertloop in Nijkerk.

Bij de dames werden de overwinningen op de 5km en 10km verdeeld onder een tweeling. Charlotte Merijn won de 5km en haar tweelingzus Jacoline van der Klip de 10km. Beide dames pakten hiermee de volle honderd punten en gaan ook aan de leiding na twee loopevenementen in het loopjaar 2020. Oude bekende Sandra Wassink complementeert de eerste drie in de tussenstand.

Thijs van der Haar, uit Ermelo en net zoals de tweeling uitkomend voor Altis, staat bovenaan bij de heren na twee loopevenementen. Hij werd vandaag vierde, ruim achter Herbert Jansen, Daan van Doorn en Ingmar Kloek. Van dit viertal was alleen Thijs vorige week actief tijdens de Florijn Winterloop.

Bij de 5km pakte lokale loopheld Arjan Korevaar de winst en daarmee de volle honderd punten in het circuit.

De volgende stop in het Run#033-circuit is Henschotermeer Games wintereditie op zaterdag 25 januari. Daar tellen de 2,5km Trail Cross en de 10,5km Trail Cross mee voor het circuit. In Woudenberg staan er ook cross Run-Bike-Runs op het programma, speciaal voor de multi-duursporters.

Tussenstand dames na Snertloop

Tussenstand heren na de Snertloop

Schrijf je in voor onze Run033.nl-nieuwsbrief

    Privacyverklaring

    Run033.nl is hét platform van, voor en door hardlopers in het 033-gebied. Alle activiteiten zijn ondergebracht in een Stichting. Stichting Run033
    p/a Heelkruid 60
    3824 NS Amersfoort
    KvK 60955260